NEW YORK CHEESECAKE
175 g digestivekeksejä
30 g voita
1 sitruunan kuori
600 g Philadelphia-juustoa
3 munaa
1 rkl vaniljasokeria
1 dl sokeria
Pinnalle:
3 dl vadelmia
(tomusokeria)
Murskaa keksit ja sekoita niihin sulatettu voi. Raasta sitruunasta ohut keltainen kuorikerros. Vatkaa juusto, munat, sokerit ja kuoriraaste yhteen. Kaada seos keksipohjalle ja paista uunissa 50-60 minuuttia, kunnes kakun pinnalle ilmestyy ruskeita pilkkuja. Anna kakun jäähtyä. Siirrä kakku kylmään vähintään kahdeksaksi tunniksi ennen tarjoamista.
Vadelmamelban tein keittämällä pakastevadelmia muutaman minuutin, paseeraamalla ne siivilän läpi (poistaa ainakin enimmät siemenet kastikkeesta) ja sekoittamalla niihin maun mukaan tomusokeria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti