Rosmariinikanaa
Eilen katsoimme miehen kanssa Sikke Sumarin kokkiohjelmaa. Mies innostui siinä määrin ohjelmassa Siken tekemistä kanankoivista, että päätti tehdä tänään samaa. Jos Sikke vetää kokatessa rennosti mutkat suoriksi, mies tekee tämän kaiken potenssiin kaksi. Viis siitä, että Sikke teki koipia ja laittoi vuokaan oliiveja, tomaatteja ja avokadoöljyä! Meidän vuokaamme päätyi rintapaloja, eikä sitten paljon muuta. Hyvää oli kuitenkin, ihanan mehukasta ja tarpeeksi valkosipulista. Tämä ruoka on oikeastaan kuin minä: yksinkertainen.
ROSMARIINIKANAA
3 kanan rintaleikettä
rosmariininoksia
voita
valkosipulinkynsiä
oliiviöljyä
sitruunamehua
mustapippuria
Ota kanan rintaleikkeet huoneenlämpöön vähintään 30 minuuttia ennen valmistamista (ei välttämätöntä, mutta tekee mausta paljon paremman). Tee leikkeiden nahkaan kaksi viiltoa ja ujuta niihin rosmariininoksia, kuorittuja valkosipulinkynsiä ja voita.
Lorauta vuokaan oliiviöljyä ja sitruunamehua ja laita leikkeet vuokaan. Mausta mustapippurilla ja laita uuniin 200 asteeseen 50 minuutiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti